Hirdetés

The Big Bang Theory - már biztos, hogy lesz 11. évad

|

Ráadásul még ezután sem ér véget a sorozat, két teljes évadot rendel be a CBS.

Hirdetés

Korábban felmerült, hogy a tizedik évaddal lezárul a The Big Bang Theory (nálunk Agymenők) története, de szerencsére nem kell aggódnia egyetlen rajongónak sem. 

Pár órával ezelőtt ugyanis kiderült, hogy a sorozatot sugárzó CBS televízió csatorna két újabb The Big Bang Theory szezont rendel meg. A legfontosabb kérdésre is egyből választ kaptunk, a teljes stáb visszatér a folytatásban, így egyik szereplőt sem kell majd nélkülöznünk kedvenceink közül. A Deadline információi alapján nagyon közel vagyunk a tárgyalások végéhez és hamarosan megegyezik a CBS, illetve a gyártó Warner Bros. Korábban a stábtagok fizetési igényeivel volt némi probléma, de a nyolcadik évad előtti huzavona most a jelek szerint nem fog megismétlődni, ezek a tárgyalások is remekül haladnak. 

Mindezek mellett tovább folynak a Sheldonra koncentráló spin-off sorozat előkészületei is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)