Hirdetés

The Big Bang Theory - spin-off sorozatból ismerhetjük meg Sheldon tinédzserkorát

|

Azt beszélik, az CBS spin-off sorozatot akar készíteni, mely az Agymenők legkedveltebb karaktere, Sheldon Cooper múltjába avatna be minket.

Hirdetés

Most már egészen másmilyen, mint a kezdetekben volt, de továbbra is a legnépszerűbb tévés vígjáték a The Big Bang Theory, avagy magyarul az Agymenők. A vele nagyjából párhuzamosan futó Így jártam anyátokkal és a Két pasi meg egy kicsi már véget értek, ez viszont továbbra is kitart - talán már nem sokáig.

A franchise-zal azért még vannak tervei az CBS-nek. A Hollywood Reporter értesülései szerint Sheldon saját sorozatot kap, melyben nem Jim Parsons, hanem egy új színész szerepel, aki tinédzsekori énjét alakítja. Parsons azért megmarad vezető producernek, de a többiek teljesen kimaradnak a projektből. A gyártásért Chuck Lorre és Bill Prady felelnek, a showrunner Steve Molaro lesz, mindhárman dolgoznak a TBBT-n. A csatorna nem erősítette meg a híreszteléseket.

Az Agymenők 11. évadát még nem rendelték be, nem tudni, mi lesz vele jövőre. Jelenleg a 10. fut.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)