Hirdetés

The Big Bang Theory - a 12. évad lehet az utolsó

|

Hiába napjaink egyik legnézettebb sitcomja, az Agymenőknek is véget kell érnie valamikor. Mondjuk most.

Hirdetés

Én elég sokáig kitartottam mellette, egészen a nyolcadik évad végéig követtem a sorozatot, de ismerek olyanokat, akik hamarabb abbahagyták. A The Big Bang Theory már nem olyan, mint régen, nem geekeknek szóló sorozat geekekről, ami alapvetően nem volna baj - a probléma az, hogy már nem is igazán szórakoztató. Ez nyilván szubjektív, aki máshogy érzi, mondja el kommentben, hátha meggyőz arról, hogy folytassam.

Hirdetés

Mindenesetre Johnny Galecki, aki Leonardöt játssza, a napokban azt nyilatkozta, a 12. évaddal remekül le lehetne zárni a szériát. Egyelőre még nem tud arról, hogy a csatorna részéről volna ilyen terv, a stáb mindössze annyit beszélt, hogy sajnálnák, ha vége lenne. Ugyanakkor úgy érzi, ezen a ponton mindenki elégedett volna, ha hazamehetne és a családjával lehetne.

A Sheldon fiatalkoráról szóló Young Sheldon sorozat közben nem sokkal elmaradva a második legnézettebb vígjáték az Egyesült Államokban az Agymenők mögött, minek következtében berendelték a második évadot. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)