Hirdetés

Agymenők - hamarosan felbukkannak Az ifjú Sheldon szereplői is

|

A sorozat záró évadában egy epizódban fog szerepelni a jelen és a múlt Sheldonja is.

Hirdetés

A CBS bejelentette, hogy az Agymenők utolsó, 12. évadjában három vendégszereplő is tiszteletét teszi Az ifjú Sheldon előzménysorozatból.

Hirdetés

A fiatal Sheldont alakító Iain Armitage mellett Lance Barber (Sheldon apja, George) valamint Montana Jordan (Sheldon testvére, Georgie) is vendégeskednek egy epizód erejéig. Minden bizonnyal egy visszaemlékezős jelenetről lesz szó, hiszen Az ifjú Sheldon több évtizeddel játszódik korábban az anyasorozathoz képest.

A különleges crossover epizód részleteiről egyelőre még nem nyilatkozott a CBS, de várhatóan nagy dobásra készülnek, és adott esetben még az sem elképzelhetetlen, hogy egyszer az Agymenők sztárjai vendégeskednek majd az előzménysorozatban. 

Ti mit vártok a két sorozat crossoverétől?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)