Hirdetés

A The Walking Dead sztárjával erősít az Amazon korrupt szuperhősökkel teli sorozata?

|

Még el sem kezdődött a második szezon, de az egyik alkotó már a lehetséges jövőről beszélt Twitteren.

Hirdetés

Minden kétséget kizáróan 2019 egyik legőrültebb sorozata volt az ugyanezen a néven futott képregényfüzeteken alapuló The Boys, amiben egy csapat önkéntes azt a feladatot vállalja magára, hogy megregulázza egy kicsit a korrupttá vált szuperhősöket. A zsánert új megközelítésben tálaló széria remek fogadtatását látva az Amazon már berendelte a folytatást, és könnyen lehet, hogy nem éri be egyetlen további etappal a cég.

Hirdetés

A The Walking Dead Neganjét játszó Jeffrey Dean Morgan nemrég arról írt a Twitteren, hogy imádja az Amazon sorozatát, és már alig várja a második évadot. Erre reagált a The Boys egyik atyja, Eric Kripke, akinek az az ötlete támadt, hogy megírja a széria harmadik felvonását, és Morgannek is találnak valamilyen szerepet, ha ráér. Minderre pedig pozitívan reagált a színész.

Nyilván benne van a pakliban, hogy szimplán viccelődtek a srácok, ám nem is volna olyan meglepő, ha Morgan feltűnne a The Boysban, ugyanis ő és Kripke korábban már dolgoztak együtt az Odaát című sorozaton. Egy újraegyesülésnek pedig bizonyára a rajongók is örülnének.

Nektek hogy tetszett a The Boys első szezonja? Morgant törvényen kívüli igazságosztóként vagy köpenyes gazemberként tudnátok inkább elképzelni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)