Hirdetés

The Boys - ütős új előzetest kapott a rendhagyó szuperhősös sorozat

|

Az Amazon képregényen alapuló alkotásában bizony nem a jelmezes banda csapat lesznek a jófiúk.

Hirdetés

Eredetileg 2006-ban debütált Garth Ennis és Darick Robertson közös képregénye, a The Boys, ami nem egy hagyományos szuperhősös sztori volt, így nem is igazán a fiatalabb korosztály számára készült. Idén nyáron pedig már a TV-k képernyőjén fognak visszaköszönni a füzetekben megismert szereplők.

Hirdetés

Az Amazon Studios sorozatában egy csapatnyi önjelölt igazságosztó kapja a főszerepet, akik elhatározzák, hogy leszámolnak az életüket megkeserítő korrupt szuperhősökkel. Az alapfelállás tehát egyáltalán nem mondható hagyományosnak, és egészen durva kalandra van kilátás. A szériáért egyébként Eric Kripke, Evan Goldberg és Seth Rogen felelnek, a képernyőn pedig olyan színészeket láthatunk majd, mint például Karl Urban, Chace Crawford, Jennifer Esposito vagy épp Simon Pegg.

A The Boys július 26-án debütál az Amazon Prime Videón, és most kaptunk is hozzá egy vadonatúj trailert, amiben még a Spice Girls egyik legismertebb dala is felcsendül. Pont passzol az őrült jelenetek mellé.

Hogy tetszik? Ti adtok majd neki egy esélyt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)