Hirdetés

Készül a John Wick spinoff sorozat, Keanu Reeves is feltűnhet

|

Igazi tévés nagyágyúk dolgoznak a John Wick univerzumában játszódó The Continental megvalósításán, de valószínű, hogy a mozifilmek sztárja is megjelenik vendégszereplőként.

Hirdetés

A két mozifilm mellett már képregény és VR-játék is készült már a John Wickből, de a történet különböző szálait egy tévésorozatban is feldolgozza a Starz és a Lionsgate. Ennek a fejlesztését nemrég erősítették meg, a címe pedig The Continental lesz a hotel neve után, ahol a bérgyilkosok a történet szerint meghúzhatják magukat.

Hirdetés

A sorozat showrunnere Chris Collins lesz, aki olyan király tévés produkciókban töltött be fontos szerepet, mint a Kemény motorosok, a Drót, vagy éppen Az ember a Fellegvárban. De a két John Wick film készítői közül is sokan részt vesznek majd a The Continental munkálataiban is: Chad Stahlelski és David Leitch rendezők, Derek Kolstad forgatókönyvíró mellett a producer, Basil Iwanyk is visszatér, akihez Keanu Reeves is csatlakozik ebben a szerepkörben.

De a várakozások szerint Reeves annak ellenére feltűnhet a sorozatban, hogy nem ő lesz a főszereplő. A Deadline arról számolt be, hogy a producerek elmondása szerint a sorozat megtartja majd a John Wick filmek pörgős akcióját és száraz humorát, illetve Los Angeles egy elég valóságosan bemutatott változatában játszódik majd.

Nektek hogy tetszik a John Wick sorozat ötlete?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)