Hirdetés

Crisis on Infinite Earths - magyar feliratos előzetesben feszítenek a DC Comics hősei

|

Régi és új hősök kötnek szövetséget a multiverzum megmentésének érdekében.

Hirdetés

Hamarosan elindul a The CW tévécsatorna következő nagy crossover eseménye, ahol a náluk állomásozó összes DC-s szuperhős beszáll a buliba. Az Arrow, a Flash, a Supergirl, a Legends of Tomorrow és Batwoman sorozatokban lesznek láthatóak a főbb részek, de a Black Lightning egyik epizódja is kapcsolódik majd a sztorihoz. Nemrég egy új előzetes is befutott az össznépi hőskaland kapcsán. 

Hirdetés

A jelenleg is futó szériák központi karakterei mellett olyan vendégszereplőkre is számíthatunk majd, mint Lois Lane (Erica Durance) és Clark Kent (Tom Welling ) a Smallville sorozatból, Barry Allen/Flash (John Wesley) a klasszikus, '90-es évek elején futó Flash sorozatból, Huntress (Ashley Scott) a 2002-ben indult Birds of Preyből, Stargirl (Brec Bassinger), akinek 2020-ban indul majd el saját sorozata, vagy épp Batman (Kevin Conroy). Az egyik Superman - hisz több is látható lesz majd - szereplés tűnik talán a legérdekesebbnek, mivel Brandon Routh, aki egykor a Superman visszatér mozifilmben húzott vörös-kék ruhát most ismét magára ölti az S betűs palástot, viszont közben az Atom nevezetű hőst is eljátssza majd, hiszen az Arrowverse-ben ezt a karaktert alakítja. 

További feliratos előzetesekért mindenképp érdemes feliratkozni YouTube csatornánkra: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)