Hirdetés

The Defenders - ütős előzetest kapott a Marvel legújabb szuperhőscsapata

|

Fontos mérföldkőhöz érkezik a Marvel filmes univerzumának televíziós részlege, végre csapatba verődnek a Netflixen megismert hősök. Mutatjuk az első hivatalos trailert!

Hirdetés

The Defenders címmel kapjuk meg azt a Netflix sorozatot, amelyben a korábbi szériákból megismert Jessica Jones, Daredevil, Iron Fist és Luke Cage végre egyesítik erejüket. Nemrég a premierdátuma is kiderült, ma pedig már az első előzetest is megkaptuk. 

A négy szuperhőst a képregényekben is szoros kapocs köti össze, bár a Defenders csapatot a füzetekben eredetileg Doctor Strange, Hulk és Silver Surfer alkották. Idén augusztusban persze már a Marvel képregények között is egy olyan Defenders fog megjelenni, ahol a Netflix sorozatokból megismert négy hős lesz a főszereplő, de régóta megszokhattuk már, hogy nem csak az eredeti füzetek vannak hatással a Marvel filmes univerzumára, hanem az is alakítja a képregények tartalmát. 

Az új sorozat első előzetese láttán mindenesetre teljesen biztosnak tűnik, hogy egy újabb minőségi szériával leszünk gazdagabbak és a kissé botladozó Iron Fist sorozat után visszatalált a helyes irányra a Marvel tévés részlege. 

A The Defenders augusztus 18-án debütál a Netflixen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)