Hirdetés

The Eternals - Angelina Jolie is csatlakozik a kozmikus Marvel mozihoz?

|

A hírek szerint már folynak a tárgyalások a színésznő és a stúdió között.

Hirdetés

Kevesebb mint egy hónap van hátra a Bosszúállók: Végjáték bemutatójáig, a Marvel viszont természetesen a Thanos elleni utolsó menetet követően sem nyugdíjazza pénznyomdaként funkcionáló filmes univerzumát. A következő nagy mozis fázis filmjei közül más sok érkezését biztosra lehet venni, közülük az egyik lesz a The Eternals, ami A galaxis őrzőihez hasonlóan szintén egy űrbéli kalandnak ígérkezik. A jelek szerint pedig a stábhoz Angelina Jolie is csatlakozhat. 

Hirdetés

Arról érkeztek ugyanis hírek, hogy Angelina Jolie épp vadul tárgyal arról, hogy esetleg szerepeljen a The Eternalsban. Nem ez lenne az első eset, hogy közelebbi kapcsolatba kerül egyébként a képregényes műfajjal, elvégre 2007-ben játszott a Wantedben is. Jolie elvileg a The Eternals női főszereplőjét, Sersit alakítja majd, aki a férfi főhős, Ikaris szerelme. A The Eternals képregények címszereplői, azaz az Örökkévalók egyébként egy kozmikus erőkkel bíró, közel halhatatlan nép. Tulajdonképpen közös őseik vannak az emberekkel, ugyanis nagyjából egymillió évvel ezelőtt az Égiek nevű faj tagjai elvittek pár emberi lényt a Földről és kísérletezni kezdtek velük - belőlük lettek az Örökkévalók. Az Örökkévalók közül kerültek ki a Deviánsok is, közéjük tartozik mindenki kedvenc lila népirtója, Thanos.

A The Eternals mozit  Chloe Zhao rendezi, a forgatókönyvért Matthew és Ryan Firpo felelnek. Konkrét premierdátumot és további részleteket egyelőre nem ismerünk a film kapcsán. Korábban arról volt szó, hogy a Marvel filmek negyedik fázisa kifejezetten az űrbéli kalandokra fókuszál majd, a filmeken átívelő nagy történetszálat pedig A galaxis őrzőivel már bizonyított James Gunn egyengetheti. Gunntól viszont ugyebár tavaly megvált a stúdió, nemrég azonban visszafogadták és mégis ő rendezheti A galaxis őrzői 3-at. Az nem tudni, hogy rendezői széke mellé az előbb említett pozíciót is visszakapta-e, de elég valószínű, hogy a Marvel számítani fog a jövőben is szakértelmére. 

Ti örülnétek, ha Angelina Jolie tényleg csatlakozna a többi Marvel hőshöz? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)