Hirdetés

Örökkévalók - az egyik szereplő szerint még érkeznek nagy nevek

|

Az Örökkévalók egy teljesen új csapatot hoz be a Marvel Filmes Univerzumba, és a jelek szerint a stúdió még nem lőtte el minden puskaporát a filmhez tartozó bejelentések terén.

Hirdetés

A Marvelről nem lehet elmondani, hogy kifejezetten félős lenne, ha új karaktereket vagy akár csapatokat kell behozzon a filmes univerzumba, de nem is nagyon lenne rá okuk, hiszen eddig minden karakter bevezetése sikerrel járt. A szereposztást elnézve úgy tűnik, hogy nem az Örökkévalók töri meg ezt a sormintát.

Hirdetés

A Trónok harca Robb Starkjaként elhíresült Richard Maddent kérdezték meg egy interjúban, hogy nincs-e egy kicsit lesokkolva, hogy olyan sztárokkal dolgozhat együtt a filmen, mint Angelina Jolie vagy Salma Hayek, amire a színész ezt válaszolta:

"Dehogynem, még mindig a hatása alatt állok. És akad néhány színész, aki még be sincs jelentve a filmhez, de az is teljes őrület lesz."

Elmondása szerint ő már tudja, hogy kik lesznek ezek a színészek, de egyelőre nem árulhat el többet, viszont annak nagyon örül, hogy a Trónok harca első évada után végre újra együtt dolgozhat Kit Haringtonnal.

Mivel a Marvel nagyon titkolózó az Örökkévalók kapcsán, egyelőre fölösleges találgatni, hogy kik lehetnek a be nem jelentett sztárok, de valószínűleg nemsokára ezekre is fény derül. A filmet a tervek szerint 2020 november 6-tól láthatjuk a mozikban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)