Hirdetés

The Eternals - itt van a szereplők első közös fotója

|

Azt még nem tudjuk, hogy festenek majd a filmben a szuperhősök, de most egy közös fotón megnézhetjük, kik fogják alakítani őket.

Hirdetés

A tervek szerint jövőre debütál a mozikban a The Eternals, ami az MCU negyedik fázisának egyik legérdekesebb kalandja lehet, hiszen egy vadonatúj csapattal bővíti a filmes univerzumot. Ha pedig esetleg elfelejtettétek volna már, kik játsszák benne a főszereplőket, akkor most itt egy csoportkép róluk. Nagyon sokat azért ne reméljetek, csak a színészek álltak össze egy gyors fénykép erejéig.

Hirdetés

A szuperhősös mozi mindegyik főszereplője kilátogatott a San Diego Comic-Con 2019-re, így Salma Hayek, Angelina Jolie, Kumail Nanjiani, Richard Madden, Lauren Ridloff, Brian Tyree Henry, Don Lee és Lia McHugh is találkozott a rajongókkal. Az Entertainment Weekly pedig össze is csődítette őket egy közös fotóra, és ugyan Hayek lemaradt róla, a többiek azért pózoltak egyet a kamera előtt.

A filmet egyébként Chloé Zhao rendezi, és ha minden jól megy, akkor 2020. november 6-án debütál az amerikai mozikban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)