Hirdetés

The Eternals - ez lehet a Marvel negyedik fázisának egyik mozija?

|

A Marvel komolyan fontolgatja, hogy Thanos népe külön filmet kapjon a jövőben.

Hirdetés

Az 1970-es években Jack Kirby (aki Stan Lee-vel szinte az összes fontosabb Marvel szuperhős megalkotásáért felelt) csapatot váltott, és a rivális DC Comicsnál kezdett dolgozni. Itt elindította a New Gods képregényeket, amik a kozmikus kalandok mintái lettek a későbbiekben. Sorozatát azonban elkaszálták, így végül újra a Marvelnél kötött ki, ahol 1976-ban elkészítette a The Eternals első számát. Elképzelhető, hogy a Marvel filmes univerzum negyedik fázisában a The Eternals karaktereivel is találkozunk majd.

Hirdetés

A The Eternals képregények főszereplői, vagyis magyarul az örökkévalók tulajdonképpen az emberiség elődjének számítanak a Marvel képregényekben. Ötmillió évvel ezelőtt a nemes egyszerűséggel csak égieknek nevezett nép ellátogatott a Földre és létrehozott két fajt: az örökkévalókat és a deviánsokat. A Föld első lakói ezek a szuperképességekkel rendelkező emberek voltak. Az égiek hasonló eredménnyel jártak más bolygókon is, így született meg a kree és a skrull faj is. Nem akarom húzni a dolgot, az örökkévalók végül a Szaturnusz holdján, a Titánon kötöttek ki, itt született meg maga Thanos is harmadik generációs örökkévalóként. 

Korábban már többször is hallottuk, hogy a negyedik fázisban masszív kozmikus vonalra számíthatunk, így A galaxis őrzői harmadik része mellett teljesen ésszerűnek tűnik az örökkévalók bevonása is, elvégre leghíresebb (vagy inkább leghírhedtebb) tagjuk épp most mutatkozik be a Bosszúállók: Végtelen háborúban. Talán pont Thanos eredettörténetét láthatjuk majd a The Eternals filmben?

Egyelőre annyi biztos, hogy a Marvel Studios feje, Kevin Feige elismerte, gondolkoznak egy esetleges The Eternals adaptáción. A negyedik fázis két filmjét már bejelentették, biztosan jön egy új Pókember és egy A galaxis őrzői mozi, ezeknek már premierdátuma is van. Mindenképpen érkezik a Fekete Párduc 2, és egyre konkrétabban beszélnek Fekete Özvegy önálló filmjéről is. Feige azt mondta, a Marvel-moziverzum negyedik fázisának részleteit nem fogják bejelenteni az Avengers 4 előtt, de azért a fentiekhez hasonló információmorzsákból lassan egész jól össze lehet rakni azt, hogy mit is tervez a képregényóriás filmes fronton. 

Ti örülnétek, ha tényleg kapnánk egy The Eternals mozit?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)