Hirdetés

Bombariadó miatt ürítették ki az Örökkévalók forgatási helyszínét

|

Egy robbanószerkezetet találtak a díszlet közelében, és azonnal leállították a forgatást.

Hirdetés

Az Örökkévalók forgatása szépen halad, és úgy néz ki, hogy 2020-ra már a mozikba is kerül majd a film. A munka problémamentesen zajlott egészen addig, amíg hétfőn ki nem kellett üríteni a helyszínt, miután rátaláltak egy feltételezhetően veszélyes szerkezetre, ami nem most került oda.

Hirdetés

A The Sun jelentése szerint Kanári-szigeteken talált bomba egy fel nem robbant fegyver volt, ami még egy ottani náci bázisról maradhatott meg. A lapnak nyilatkozó egyik - meg nem nevezett - stábtag így mesélt a megakadásról:

"Ijesztő volt, hiszen az a bomba ott volt évtizedekig érintetlenül, ki tudja mi történhetett volna. Elég sok sztár volt a díszletben, nem kockáztattunk, hanem azonnal kiürítettük a helyszínt. Szerencsére a szakértők elintézték a problémát."

Mint kiderült aznap a Kanári-szigeteki helyszínen Angelina Jolie és Richard Madden is jelen voltak, velük együtt ürítették ki a forgatási helyszínt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)