Hirdetés

The Eternals - az MCU következő fázisában mutatkozhatnak be

|

A tervek szerint a különleges hősökből álló csoport is csatlakozik az MCU-hoz, és talán már azt is tudjuk, ki rendezheti a csapatot bemutató filmet.

Hirdetés

Természetesen a negyedik Bosszúállók film után sem áll meg az élet a Marvel filmes univerzumában, több projekten is dolgozik a stúdió.

Hirdetés

Elméletileg a Bosszúállók 4-gyel zárul majd az MCU harmadik fázisa, ami után valószínűleg több vadonatúj szuperhős is feltűnik majd a mozivásznon. Sőt, a tervek szerint egy egész csapatnyi karakter is érkezik, hiszen már készül a The Eternals mozi, ami a The Hollywood Reporter értesülései szerint már rendezőt is kapott, méghozzá Chloe Zhao személyében.

Az Örökkévalók különleges képességekkel rendelkező emberek, akiket a Föld védelmezésére teremtettek. 1976-ban mutatkoztak be. 

Szerintetek beleillik majd a Marvel filmes univerzumába a The Eternals csapat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)