Hirdetés

Amerika Kapitány egyik korábbi ellensége is visszatérhet a The Falcon and the Winter Soldier sorozatban

|

Lehet, hogy a HYDRA egyik korábbi tudósa is meg fogja keseríteni a két címszereplő életét a Disney+ szériájában.

Hirdetés

Izgalmas évek elé néznek a Marvel-rajongók, ugyanis a Disney+ platformon számos olyan sorozat fog debütálni, amely ilyen-olyan módon kibővíti a filmes univerzumot, és természetesen ismerős arcok is visszatérnek majd ezekben. Köztük talán egy olyan karakter is, akivel utoljára nagyjából öt évvel ezelőtt találkozhattunk.

Hirdetés

A marveles pletykákkal és mindenféle információval foglalkozó, viszonylag megbízhatónak számító Charles Murphy friss érdekességekkel szolgált a The Falcon and the Winter Soldier sorozat kapcsán. Állítása szerint elképzelhető, hogy a Toby Jones által játszott Arnim Zola is kap valamilyen szerepet majd az új kalandban.

Zolával legutóbb a 2014-es Amerika Kapitány: A tél katonája című filmben találkozhattunk, amikor is a karakter tudatának már egy számítógép adott otthont, de még így is sikerült némi borsot törnie a hősök orra alá. Ugyan a filmben el lett pusztítva a masina, simán előfordulhat, hogy a HYDRA volt tudósa nem csak egyetlen gépbe mentette le magát, így pedig már semmi akadálya annak, hogy visszatérjen a sorozatban.

Ha Zola talán nem is, de egy korábbi gonosztevő, egészen pontosan az Amerika Kapitány: Polgárháborúban megismert Zémó Báró biztosan vissza fog térni. Ti nézitek majd a The Falcon and the Winter Soldiert?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)