Hirdetés

The Falcon and the Winter Soldier - Zémó Báró képregényhű gúnyát kap

|

A nemrég kikerült kép ugyan nem túl tiszta, de a kabátot és a maszkot nehéz félreérteni.

Hirdetés

Daniel Brühl a Polgárháborúban már eljátszotta Zémó Báró szerepét, de karaktere hamarosan visszatér a The Falcon and the Winter Soldier sorozatban is. Úgy tűnik, hogy a szériára már ikonikus, lila maszkját is magával hozza, ami a képregényekben hosszú ideje teljesen összeforrt a gonosztevővel.

Hirdetés

Brühl a Comic-Con alatt posztolta ki a lenti képet (ne felejtsetek el lapozni, hogy a maszkos fotót is lássátok), aminek leírásában a Buckyt gyilkológéppé változtató kulcsszavak szerepelnek. Úgy néz ki, hogy Zémó ezúttal a srácok elméjével szeretne majd játszani és egymásnak akarja ugrasztani majd őket.

A The Falcon and the Winter Soldier pontos premierdátumot ugyan még nem kapott, de úgy néz ki, hogy valamikor jövő ősszel kerülhet fel a Disney+ streaming szolgáltatásának kínálatába. Ti várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)