Hirdetés

Újabb fiktív országba kalauzol el minket az egyik MCU-s sorozat?

|

Lehetséges, hogy a The Falcon and the Winter Soldier cselekménye során ellátogatunk egy olyan helyre, amit már jól ismerhetnek a képregényrajongók.

Hirdetés

A Marvel-képregények és a filmes univerzum történeteinek nagy része ugyan a Földön játszódik, de írók számos olyan nemzetet alkottak meg a kalandokhoz, amelyek nem léteznek a valóságban. Ilyen például Sokovia és Wakanda is, és könnyen lehet, hogy nemsokára egy újabb fiktív helyet látogathatunk meg.

Hirdetés

Megjelent a Twitteren egy kép a The Falcon and the Winter Soldier című, a Disney+ kínálatában debütáló sorozatról, amin a rajongók azonnal kiszúrtak valamit. Jól kivehető ugyanis a díszletben egy félhold, egy oroszlánfej, valamint egy csillag, amelyek a Marvel univerzumban egy Madripoor nevű szigetország zászlaját díszítik. Ráadásul a szimbólumok elrendezése is stimmel, szóval nagy valószínűséggel tényleg lesz majd valamilyen szerepe a helynek a sorozatban.

Egyébként előfordult a képregényekben, hogy Madripoor felett a HYDRA uralkodott, tehát nincs kizárva, hogy a sorozatban is lesz kapcsolat a szervezet és a sziget között. Sőt, mivel az X-Menhez is erősen kapcsolódik az ország, akár még az is elképzelhető, hogy találkozhatunk majd néhány mutánssal is.

Ti várjátok már a The Falcon and the Winter Soldier premierjét?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)