Hirdetés

Korábban érkezik a The Falcon and the Winter Soldier?

|

A jelek szerint minél hamarabb műsorra kívánják tűzni a Disney+ kínálatába szánt sorozatot.

Hirdetés

Hatalmasat gurított a Disney a The Mandalorian című sorozattal, amelynek bébi Yodaként elhíresült karaktere a címszereplő fejvadásznál is több rajongót szerzett a Star Wars számára, és nem utolsósorban oroszlánrészt vállalt abból, hogy sikerre juttassa a nemrég debütált Disney+ streaming-platformot.

Hirdetés

Csakhogy amint véget ért az első évad, az előfizetők jelentős része érezte úgy, számára nem maradt más érdekesség a kínálatban, ezért inkább lemondta a szolgáltatást. Emiatt is kulcsfontosságú, hogy a lehető leghamarabb be lehessen mutatni a már gyártásban lévő Marvel-sorozatokat, köztük a Bucky és Sólyom kettősére fókuszáló The Falcon and the Winter Soldiert. A Deadline értesülései szerint a tervezett őszi premiert előrehozzák nyárra, így az MCU negyedik fázisának részét képező spinoffról már augusztusban véleményt alkothat a közönség. A két főszereplő (Anthony Mackie és Sebastian Stan) mellett Emily VanCamp, Daniel Brühl, Desmond Chiam, Wyatt Russell (nála köthet ki Amerika Kapitány pajzsa), Miki Ishikawa, valamint Noah Mills alkotja a stábot.

Az értesülés hitelességét látszik alátámasztani az is, hogy az eredetileg 2021-re tervezett WandaVision premierjét is előbbre hozták. A szerelmespár kalandjait feldolgozó szériával még idén találkozunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)