Hirdetés

The Falcon and the Winter Soldier - kiderülhetett, mi lesz a sorozat fő konfliktusa

|

Elég valószínűnek tűnik, hogy az egyik címszereplő és a kormány közti ellentét lesz a történet középpontjában.

Hirdetés

A filmek mellett elég sok saját gyártású sorozattal szeretné kibővíteni az MCU-t a Disney, amelyeket a negyedik fázisban meg is fogunk kapni. Egyelőre keveset tudni ezekről az új szériákról, de most talán fény derült arra, mi fog történni az egyikben.

Hirdetés

Ugyebár a Bosszúállók: Végjáték végén a nyugdíjba vonult Steve Rogers átadta ikonikus pajzsát Sam Wilsonnak, aki így több, mint valószínű, hogy az új Amerika Kapitány lesz a későbbiekben. Nemrég Kevin Smith és Marc Bernadin műsorában, a Fatman Beyondban is szóba került a téma, illetve pontosabban az, hogy Sólyom tényleg magára ölti-e majd a patrióta szuperhős jelmezét a szériában. El is hangzott egy elég konkrét válasz erre a kérdésre:

"Szerintem pontosan erről fog szólni a sorozat. A kormány nem akarja, hogy Sam Wilson legyen Amerika Kapitány."

- mondta Bernadin, aki ugyan nem árulta el, honnan van az infó, de elég biztosnak érzi a dolgot.

Egyébként nem olyan elképzelhetetlen, hogy tényleg erről szólna a sorozat, mivel a képregényekben sem ápolt túl jó kapcsolatot az amerikai kormánnyal az új Amerika Kapitány.

Szerintetek is ez a konfliktus állhat majd a sorozat középpontjában?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)