Hirdetés

Flashpoint - Negan lesz Batman, és Maggie Joker?

|

Akik ismerik az eredeti Flashpointot, azok tudják, hogy ebben a képregényben egy kicsit máshogy alakul Batman eredettörténete.

Hirdetés

Rengeteg DC Comics film készül jelen pillanatban, melyek közül az egyik legizgalmasabb mindenképpen a Flash első önálló mozifilmje lesz Ezra Miller főszereplésével. A Comic-Conon már kiderült, hogy ez a film a Flashpoint nevű híres történetszálat fogja feldolgozni, aminek kapcsán már könnyen lehet találgatni egyes színészek kilétét illetően.

Ugye az eredeti Flashpointnak az a lényege, hogy Barry visszautazik az időben, hogy megmentse az édesanyját, ezzel elindítva egy olyan láncreakciót, ami teljesen átalakítja a jövőt. Az új világban Superman egy eldugott laborban raboskodik, Wonder Woman és Aquaman háborúban állnak egymással, viszont az egyik legérdekesebb változtatás, hogy a Batman eredetét meghatározó tragikus estén nem a szülei estek áldozatul a rablónak, hanem ő maga. Ennek következtében apja, Thomas Wayne ölti fel a jelmezt, édesanyja pedig a tragédiába beleőrülve Jokerré válik.

Ugye a Batman vs Supermanben a Watchmenből és a The Walking Deadből is ismerős Jeffrey Dean Morgan alakította Thomas Wayne-t, ha pedig ez később nem változik meg, az azt jelenti, hogy a Flashpointban őt látjuk a Sötét Lovag szerepében. Ha minden igaz, akkor az idejébe belefér a The Walking Dead mellett, ő maga pedig azt nyilatkozta, hogy szívesen eljátszaná a szerepet:

"Zack és én már a Watchmen óta jóban vagyunk, szóval van némi kapcsolatom a DC-s vesztesekkel. Egy évvel azelőtt hívott fel, hogy azt felvettük, aztán találkoztam Laurennel. Nagyon jó volt, még most is szoktam vele találkozni. És hogy vannak-e további tervek a Thomas Wayne-karakterrel? Nem tudom, meglátjuk. Én nagyon szívesen lennék sötét Batman. A legsötétebb, ami csak létezik."

Morgan nagyon nyitottnak tűnik az ötletre és ha van valaki, aki tökéletesen alkalmas lenne egy ilyen kifordult Batman megformálására, akkor az ő, szóval mi nagyon reménykedünk.

Egyébként Bruce édesanyja meg Lauren Cohan volt, aki a The Walking Dead Maggie-je, és a Flashpoint-sztoriban ő a Joker.

Ti mit gondoltok, milyen lenne Negan és Maggie párosa Wayne-házaspárként?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)