Hirdetés

Olvasd el a Flash - A Villám főszereplőjével készült interjúnkat

|

Filmes oldalunk, a Puliwood a VIASAT3 és a Warner Bros. jóvoltából egy exkluzív interjút közölhettek le, ami a Flash - A Villám főszereplőjével, Grant Gustinnal készült a szinkronosan ma debütáló 2. évaddal kapcsolatban.

Hirdetés

Csak pár hónapja történt, hogy a Puliwood írói lehetőséget kaptak a Flash - A Villám szinkronfelvételén részt venni, amelyről egy kimerítő cikket is közöltek. A srácok azóta is sűrűn számolnak be a sorozat eseményeiről, most éppen a 2. évad mai szinkronos debütálása tartja őket lázban. Olyannyira, hogy a VIASAT3 és a Warner Bros. támogatásával leközölhettek egy exkluzív interjút is a sorozat főszereplőjével, Grant Gustinnal. 

A jó hangulatú kérdezz-felelek keretén belül Gustin mesélt a második évad érdekességeiről, a karakterének változásáról és a színésztársaival való munkáról is, íme egy kis ízelítő a nyomokban spoilereket is tartalmazó interjúból: 

Mit gondolsz, érzelmileg miként változtatták meg Barryt az első évad eseményei?

Azt hiszem a legnagyobb változás az önbizalmát érinti. Ahogyan közeledtünk az első évad végéhez, egyre több önbizalmat gyűjtött. Úgy érezte tudja, mit csinál. Úgy érezte, mögötte áll a csapat és jó dolgokat visznek véghez, elhitte, hogy az a hős, akinek mindenki mondja. Mindez teljesen a feje tetejére fordul a második évadban.

A Grant Gustinnal készült interjú teljes változatát a Puliwoodon tudjátok elolvasni. Érdemes ma este a VIASAT3 csatornára kapcsolni, ugyanis az első évad gigantikus fináléja után rögtön debütál a második szezon nyitánya is (majd keddenként, 21:00 órától dupla epizóddal tér vissza a sorozat). 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)