Hirdetés

A Kincsvadászok stábja egy jó ügyért ült újra össze

|

Chris Columbus és Richard Donner kult klasszikusának sztárjai otthonaikban ültek a kamerák elé, hogy visszaemlékezzenek és így segítsenek a világnak.

Hirdetés

Az a közös most színészekben és a közönségben, hogy mind otthon vagyunk és reménykedünk a koronavírus helyzet megoldódásában. Amíg ez megtörténik, addig a Kincsvadászok stábja gondolta, hogy segít, amiben tud, és összehoztak egy online tereferét. A srácok újra eljátszottak néhány jelenetet, valamint kibeszélték gyerekkorunk egyik kedvenc filmjének fontosabb pillanatait.

Hirdetés

A "Reunited Apart" résztvevői között Sean Astin (Mike), Josh Brolin (Brand), Corey Feldman (Mouth), Martha Plimpton (Stef), Ke Huy Quan (Data), Kerri Green (Andi), és Jeff Cohen (Chunk) mellett néhány meglepetésvendég is felbukkant.

Az online összejövetel apropóját egyébként egy adománygyűjtés adta, a befolyt összeggel a Center for Disaster Philanthropy nevű szervezetet kívánták támogatni, amely jelenleg is minden erőforrását a COVID-19-től legjobban szenvedő közösségek támogatására fordítja. Nemes kezdeményezés, ami ráadásul sokaknak kellemes perceket okozott.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)