Hirdetés

The Grand Tour - ütős lesz a Top Gear egykori csapatának új műsora

|

Az új producerek még több tered engedtek a műsorvezetőknek, amiből úgy tűnik, hogy minden idők legjobb autós műsora kerekedik majd ki.

Hirdetés

Elég nagy botrány kerekedett belőle, amikor a BBC kirúgta Jeremy Clarksont, mert az nem csak szidalmazta, hanem meg is ütötte a stáb egyik tagját. Távozása után a többiek, Richard Hammond és James May is követték, de szerencsére nem maradtak munka nélkül, az Amazon ugyanis azonnal lecsapott rájuk, hogy megcsinálják a saját műsorukat.

A The Grand Tour november 18-án debütál majd az Amazon Prime-on, 12 részes évadokkal, amelyek során a csapat a világ különböző országait járja majd be, és a jelek szerint nem csak szuperautókat, hanem egyéb verdákat is kipróbálnak majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)