Hirdetés

The Irishman - új traileren Scorsese következő nagy dobása

|

A háború utáni Amerika nem is tűnik olyan rossz helynek, amikor Robert De Niro az idegenvezető.

Hirdetés

Martin Scorsese kapott 140 millió dollárt és a Netflix azt mondta, hogy kezdjen vele amit akar. Erre ő összeszedte a Robert De Niro, Joe Pesci és Al Pacino triót egy tucatnyi, szintén kiváló színésszel együtt, és bemutatja a szervezett bűnözés világát a második világháború utáni Amerikában. Nem ismeretlen terepen mozog, klasszikus gárdával erősít, mi baj lehet ebből?

Hirdetés

A főszereplő egyébként Frank Sheeran (Robert De Niro), aki egy több évtizeden át húzódó sztorin visz bennünket keresztül. A digitálisan megfiatalított színészgárdára mind nagyon kíváncsiak vagyunk, de az előzetes alapján talán nem lesz olyan vészes a cucc, bár a Call of Duty szereplővé vasalt De Niro azért felrántotta a szemöldökünk:

Na de nézzétek meg az előzetest teljes pompájában (szokásosan elnyújtott Netflix trailer, kissé spoileres megoldásokkal, tehát csak óvatosan!):

A The Irishman Amerikában november 1-én kerül a mozikba, Netflixen pedig november 27-től lesz látható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)