Hirdetés

Teljesen beteg a The Last Sharknado: It's About Time előzetese

|

A cápák mellett még dinoszauruszt, Merlin kastélyát, vasragadozót és további teljesen agyament időutazós jelenséget is láthatunk a kicsivel több mint másfél perces kedvcsinálóban.

Hirdetés

Jó néhány rajongója akad világszerte a Sharknado szériának, ami annyira borzalmas, hogy szinte már jó, és ezzel valószínűleg a készítők is tisztában vannak. A legfrissebb trailer alapján pedig úgy tűnik, hogy az utolsó felvonás is hű marad a sorozat színvonalához.

Hirdetés

A hatodik, és egyben utolsó Sharknado, a The Last Sharknado: It's About Time már megjelent az Egyesült Államokban, és a jelek szerint ismét egy elképesztően őrült kalandot alkottak meg a készítők. A nemrég közzétett előzetesből pedig kiderült például, hogy a cápák mellett többek között még egy T-Rex is tiszteletét teszi a filmben. Mert ha már időutazás, csináljuk rendesen. És nem ez a legbetegebb pillanat, elhihetitek!

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)