Hirdetés

The LEGO Batman Movie - új trailerrel erősít a kockásított Denevérember

|

A Warner Bros. azt szeretné, ha nem felejtenénk el a LEGO Batman filmet, ezért a LEGO Dimensionshoz kapcsolódó szetten kívül újabb trailerrel hangolnak minket a premierre.

Hirdetés

A Warner Bros. szeptember végén három új kiegészítőt is bejelentett a LEGO Dimensionshoz, amelyek közül az egyik a LEGO-kaland abszolút sztárjára, LEGO Batmanre koncentrál: ez lesz az Excalibur Batman Fun Pack. Persze az optimális termékkapcsoláshoz folyamatosan emlékeztetni kell a leendő vevőket az érkező filmre, így most kaptunk egy vadonatúj, vagány jelenetekkel megpakolt trailert. 

A The LEGO Batman Movie-ba már akkor beleszerettünk, mikor az idei Comic-Conon megmutatták az első kedvcsinálót, hiszen a szuperhős hangja ismételten Will Arnett lesz, aki már A LEGO-kalandban is kölcsönözte a hangját Bruce Wayne alteregójának (a magyar változatban Fekete Ernő parádézott). 

Rajta kívül olyan sztárokat hallhatunk még majd Chris McKay (Robot Chicken, A LEGO-kaland) animációs filmjében, mint Ralph Fiennes (Alfred), Rosario Dawson (Batgirl), Zach Galifianakis (Joker) és Michael Cera (Robin), a vadonatúj előzetes - amire odafent kattanhattok rá - pedig újfent ízelítőt ad abból, amit a viccesebb Batman a világra szabadít 2017 februárjában. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)