Hirdetés

A The Lord of the Rings sorozat is Új-Zélandon készül majd

|

Akárcsak Peter Jackson, az Amazon is Új-Zélandra viszi A Gyűrűk ura sorozatának forgatását.

Hirdetés

Sokat agyaltak az Amazonnál azon, hogy hova vigyék a melót, és egy ponton Skócia is felmerült, mint lehetséges célpont.  Úgy tűnik viszont, hogy végül egyik lehetőség sem volt elég csábító, és a stáb úgy döntött, hogy ők is Új-Zélandra mennek, Peter Jackson nyomdokait követve.

Hirdetés

A The Lord of The Rings on Prime Twitter fiók először csak Új-Zéland zászlaját rakta ki, de később az Amazon hivatalosan is megerősítette az azzal kapcsolatos gyanút:

"Ahogy kerestük a tökéletes helyszínt a másodkor történeteinek megelevenítésére, az volt a célunk, hogy találjunk egy helyet gyönyörű erdőkkel, hegyekkel, partokkal egy olyan országban, ahol ugyanakkor világszínvonalú stúdiók és tapasztalt szakmabeliek dolgoznak. Boldogan jelentjük, hogy emiatt Új-Zéland lesz az otthona J.R.R. Tolkien könyvein alapuló sorozatunknak."

Az Amazon Queenstownt és Aucklandet jelölte ki bázisának, mi pedig tényleg csak annyit szeretnénk, hogy mielőbb munkához lássanak. Premier dátum még nincs, de ha ma este lenne a premier, az is túl hosszú várakozást jelentene. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)