Hirdetés

A Sötétkard komolyabb szerephez jut a The Mandalorian következő évadában

|

Giancarlo Esposito arról is lerántotta a leplet, hogy vajon láthatjuk-e bébi Yodát fénykardpárbaj közben.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy a The Mandalorian egy Star Wars sorozat, egy darab fénykard sem tűnt fel az első évad alatt. Ezt persze nem róhatjuk fel hibaként, hiszen ennek ellenére fantasztikus epizódokat kaptunk, aki viszont mégis vágyott a jedik ikonikus fegyverére, annak az utolsó rész egy kis megnyugvást hozhatott, hiszen feltűnt benne A Klónok Háborújából és a Lázadókból is ismert Sötétkard (Darksaber) - az ezt forgató Giancarlo Esposito most mesélt kicsit a legendás fegyver jövőjéről.

Hirdetés

A Moff Gideont játszó színész már korábban is hatalmas lelkesedéssel nyilatkozott a sorozatról és arról, hogy mit tartogat a következő évad. Mivel a rajongók nagyon kíváncsiak, hogy az utolsó képsorokban látható Sötétkard mennyire lesz fontos a későbbiekben, így egy interjúban külön kitért erre a mandalori fegyverre:

"Óriási és nagyon látványos fénykard-párbajok zajlanak majd a sorozatban, és azt is fontos megemlítenem, hogy az enyém az első karakter, akit az a megtiszteltetés ért, hogy forgathatja ezt a kardot."

Mivel az hajdani birodalmi parancsnok valamiért eltökélten üldözi bébi Yodát, így felmerül a kérdés, hogy a két karakter között sor kerülhet-e egy fénykard párbajra. Esposito gyorsan elejét vette a találgatásnak:

"Ki van zárva. Ilyen nem történik meg. Bármi lehetséges, de nézzétek csak meg a sorozatot. A bébi hatalmas erők birtokában van anélkül is, hogy a Sötétkardot forgatná; szerintem csak érdeklődve nézné, hogy mi ez. Az biztos, hogy le lesztek nyűgözve, amikor meglátjátok az ehhez kapcsolódó jelenetet októberben, amikor a második évad debütál."

Ti milyen kérdésekre vártok még választ a The Mandalorian következő szezonjától?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)