Hirdetés

Kiderült, mikor jön a The Mandalorian 2. évada

|

A Disney bejelentette a premier dátumát, nem kell nagyon sokat várnunk rá.

Hirdetés

A Disney+ eddigi egyetlen kimondottan jó tartalma volt a The Mandalorian első évada, és bár a Marvel sorozatokban is van potenciál, a Baby Yoda Show visszatérése valószínűleg újra megdobja majd az előfizetők számát - vagy legalábbis az érdeklődőkét, ha még akkor sem lesz mindenhol elérhető a szolgáltatás.

Hirdetés

A Disney fejese, Robert Iger a befektetőknek tartott pénzügyi beszámoló során elárulta, hogy a következő néhány hónapban rengeteg kapcsolódó termék kerül majd a boltok polcaira (nyilván tele lesz minden A Gyermekkel), a folytatás pedig 2020. októberében érkezik.

Megtudtuk továbbá, hogy 28,6 millió előfizetővel büszkélkedhet a Disney+, ami 3 hónap alatt szép eredmény. Ez még biztosan nőni fog, ahogy megérkezik a WandaVision, a Loki és a The Falcon and the Winter Soldier, valamint ahogy kiterjesztik egyre több országra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)