Hirdetés

Valaki szívesen lenne Ahsoka Tano a The Mandalorian 2. évadában

|

Még azt sem tudjuk, hogy a karakter fel fog-e bukkanni az új szezonban, de máris bejelentkeztek a szerepre.

Hirdetés

A Klónok háborúja egyik fontos karaktere annyira népszerű a Star Wars rajongók körében, hogy legszívesebben minden filmben és sorozatban viszontlátnák őt (legutóbb például a Star Wars: Skywalker kora esetében merült fel a felbukkanása, amely bizonyos értelemben be is igazolódott). 

Hirdetés

Valaki Twitteren számolt be róla, hogy Ahsoka Tano a negyvenes éveiben járhat a The Mandalorian idejében, majd megosztott egy fotót Rosario Dawsonról, aki szerinte tökéletesen passzolna Anakin Skywalker egykori tanítványához. Az ötlet magához a színésznőhöz is eljutott, aki játékosan jelezte a rajongók felé, hogy jelezzék a döntéshozók felé az elképzelést: 

Nem ez az első eset egyébként, hogy az internet népe összeboronálta a gyönyörű színésznőt (akit legutóbb a Zombieland: A második lövésben láthattunk) a karakterrel, már 2017-ben is arról ment az eszmecsere Twitteren, hogy őt kellene castingolni Ahsoka szerepére, amelyre - ahogyan most is - Dawson is nyitott volt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)