Hirdetés

Ahsoka Tano mellett egy másik régi kedvenc is felbukkanhat a The Mandalorian 2. évadában

|

Mando történetének folytatása egyre inkább összefonódni látszik a The Clone Wars animációs sorozattal.

Hirdetés

Az egyelőre hivatalosan még meg nem erősített, de több forrás szerint is hiteles információk szerint Ahsoka Tano visszatér a The Mandalorian második évadában. A Star Wars: The Clone Wars animációs sorozat népszerű karakterét elvileg Rosario Dawson kelti életre, de a legújabb híresztelések szerint nem ő lesz az egyetlen régi ismerős, akit viszontláthatunk a Disney+ szériájának folytatásában. 

Hirdetés

Dave Filoni ugyanis nemrég lecserélte a Twitter borítóképét, immár az alábbi vázlat látható a Star Wars animációs részlegének legfontosabb embere (és egyben a The Mandalorian egyik rendezője) profilján. A festményen jól kivehető, hogy két méretes farkason régi kedvenceink lovagolnak: Ahsoka mellett Rex százados látható rajta. Egyébként nem egy teljesen új képről van szó, 2015-ben készült, de nem lehet véletlen, hogy Filoni pont most vette elő. 

Rex ugyebár a The Clone Wars egyik fontos mellékszereplője, Ahsoka és Anakin jóbarátja volt, de később a Rebels animációs sorozatban is felbukkant - a 66-os parancs kiadása előtt eltávolította magából az inhibitor chipet, így tudott ellenállni az Uralkodó parancsának, ezért nem fordult társaihoz hasonlóan a jedik ellen. 

Érdekes kérdés, hogy ki alakíthatja majd Rexet a The Mandalorian második évadában. A mozifilmekben a klónkatonákat és az ő genetikai mintájukul szolgáló Jango Fett fejvadászt Temuera Morrison játszotta el, sőt, ő szinkronizálta több videojátékban is Boba Fettet és a klónokat. A The Mandalorian idején Rex már eléggé benne jár a korban, de nyilván nem lenne technikai akadálya a 59 éves Morrisont kicsit öregíteni. Mégis sokan feltételezik azt, hogy az egykori századost nem ő, hanem az első Terminator film Kyle Reese-e, Michael Biehn alakíthatja majd, aki egy eddig titkolt szerepben tűnik  fel.

A The Mandalorian második évada elvileg idén ősszel érkezik meg, de egyelőre nem tudjuk, hogy a premieren változtat-e bármit is a filmipart jelenleg megbénító koronavírusjárvány. Nagyon reméljük, hogy nem kell csúszásra számítani, és minél előbb láthatjuk Ahsoka Tanót és Rex századost is a bébi Yodával és Mandóval együtt kalandozni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)