Hirdetés

Újabb sztárral erősíthet a The Mandalorian 2. évada

|

A pletyka szerint a True Lies - Két tűz között és a Halloween színésznője is ellátogat a messzi-messzi galaxisba.

Hirdetés

Bár a The Mandalorian első évadának sztárja kétségkívül a bébi Yodának becézett csöppség volt, azonban a következő szezonban megfordul majd egy-két olyan arc, aki elvonhatja róla a reflektorfényt. Ilyen a Rosario Dawsonnal hírbe hozott Ahsoka Tano vagy éppen a Terminátor és A bolygó neve: Halál filmek sci-fi veteránja, Michael Biehn. De úgy tűnik, hogy ez még nem minden.

Hirdetés

A Making Star Wars számolt be egy erősen feltételezésekre alapuló pletykáról, miszerint Jamie Lee Curtis (True Lies - Két tűz között, Halloween, Scream Queens) többször is felbukkant a The Mandalorian második évadának azóta befejeződött forgatásán és bár nincs rá bizonyíték, hogy munka miatt volt jelen, azonban a spekulációk szerint ő is szerepelni fog a folytatásban. Az is benne van a pakliban, hogy a színésznő valójában nem is a Star Wars sorozatban kapott helyet, hanem az Avatar 2-ben, amelynek munkálatai nem messze onnan zajlottak. 

Amíg megérkezik a hivatalos megerősítés vagy cáfolat, addig írjátok le kommentben, hogy ti örülnétek Jamie Lee Curtis csatlakozásának?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)