Hirdetés

Már a The Mandalorian harmadik évadán dolgoznak

|

Elkezdték tervezni a Disney+-os The Mandalorian sorozat következő szezonját, szóval biztosan nem ér véget a kaland a második felvonással.

Hirdetés

Még hónapok választanak el bennünket a The Mandalorian sorozat második évadától, de már most a távolabbi jövőről érkeznek hírek. Ha minden igaz, akkor Jon Favreau egy ideje már a szkripten is dolgozik. 

Hirdetés

Egy meg nem nevezett, de a projekthez elvileg közel álló forrás szerint a produkciós munkálatok is megkezdődtek a héten. Ez még a "pre-production" szakasz, szóval nagyon a dolgok elején járnak még, de azért jó tudni, hogy legalább még egy plusz szezon erejéig biztosan élvezhetjük majd Mando és a bébi Yoda kalandját - ki tudja, addigra talán már neve is lesz a csöppségnek. 

A jelenlegi tervek szerint a The Mandalorian második évada idén októberben fog megérkezni a Disney+ streaming platformra, de a pontos dátum még nem ismert. Lehetett már arról hallani, hogy Rosario Dawson felbukkan majd Ahsoka Tano szerepében, de ezt hivatalos források egyelőre nem erősítették meg. Ugyancsak érkeztek hírek arról is, hogy Michael Biehnt is láthatjuk majd a második szezonban. 

Persze októberig sem maradnak újdonságok nélkül a Star Wars-rajongók: a The Clone Wars animációs sorozat utolsó évada jelenleg is fut (épp most járunk a gigászi lezárásnál, vagyis a Mandalore ostrománál), május 4-én a Star Wars napon pedig egy nyolcrészes dokumentumfilm sorozat fog érkezni, ami a The Mandalorian forgatásáról mesél. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)