Hirdetés

Megvan, melyik színésznő lesz Ahsoka Tano a The Mandalorian második évadában

|

Több forrás is megerősítette, hogy véget ért a keresgélés, a Disney megtalálta a tökéletes színésznőt Ahsoka Tano szerepére.

Hirdetés

Ahsoka Tano annak ellenére az egyik legnépszerűbb karaktere a Star Wars univerzumnak, hogy soha egyetlen élőszereplős produkcióban sem bukkant még fel. (Rajongói alkotások és egyebek természetesen nem számítanak.) Rajongói belátható időn belül dupla adagot is kapnak a két fénykarddal küzdő togruta leányzóból, mert a The Clone Wars 7. évada mellett az The Mandalorian 2. szezonjában is találkozhatnak vele. És utóbbiban nem holmi bábu, vagy cgi-figura képében, hanem egy ismert színésznő alakításában.

Hirdetés

A futótűzként terjedő hír szerint nem más kapta a szerepet, mint Rosario Dawson, aki már korábban is jelezte, hogy örömmel állna a kihívás elébe. A színésznőt a közelmúltban több Disneyhez köthető produkcióban is láthattuk, elvégre Night Nurse-ként szinte mindegyik netflixes Marvel-sorozatban felbukkant, ráadásul nem valami jelentéktelen cameo szerepben.

A The Mandalorian második évada várhatóan idén ősztől gazdagítja majd a Disney+ streaming platform kínálatát. Érdekes lesz látni, hogy miként szövik majd bele Tano karakterét a történetbe. Ti elégedettek vagytok a választással?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)