Hirdetés

The Mandalorian - a készítők nem szeretnék teljesen felfedni a meglepetéskarakter rejtélyes múltját

|

Nem fog mindenre fény derülni az internet aktuális kis sztárjával kapcsolatban.

Hirdetés

Spoileres sorok következnek, szóval ha nem láttad még The Mandalorian minimum első epizódját, akkor számolj ezzel! 

Kissé talán váratlan módon, de a friss Star Wars-sorozat a franchise régi-új sztárjától, bébi-Yodától hangos internetszerte. A készítők viszont ezzel párhuzamosan megnyugtatták a tősgyökeres rajongókat, hogy nem fogják az ikonikus karakter minden titkát felfedni.

Hirdetés

Sokan talán joggal tarthattak attól, hogy látva Yoda gyermeki énjének (vagy a fajába tartozó másik lénynek, ezt ugye még nem tudjuk pontosan, egyes teóriák szerint például ő Yoda és Yaddle gyermeke) őrült népszerűségét, a Disney és a Lucasfilm fejesei vérszemet kapnak, és annyira meg akarják majd lovagolni a karakter sikerét, hogy az végül veszíteni fog kultikus státuszából. A The Mandalorian producere, egyben egyik rendezője, Dave Filoni mindenkit megnyugtatott: nem fognak minden egyes felmerülő kérdésre választ adni az Erőre fogékony lénnyel kapcsolatban.

Filoni elmondta, hogy a kezdetektől fogva nagyon tetszett nekik a fiatal Yoda beiktatása a történetbe, és tudván, hogy mennyire fontos volt a karakter a Star Wars univerzum atyja, George Lucas számára is, szeretnék a legtöbbet kihozni a dologból. Ezzel együtt is rengeteg dolgot szeretnének meghagyni a rejtélyesség homályában, véletlenül sem kisebbítve Yoda különlegességét.

Szerintetek jó ötlet volt a pici Yodát a The Mandalorian egyik központi karakterének megtenni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)