Hirdetés

A The Mandalorian főszereplőjének köszönhetően már tudjuk, milyen a Baby Yoda koktél

|

Pedro Pascal egy különleges itallal koronázta meg az ünnepeket.

Hirdetés

Igen, tényleg mindenhonnan Baby Yoda cuki arcocskája folyik már, épp ezért lenne bűn nem megcsodálni a The Mandalorian sorozat névtelen főhősének kissé abszurd italát. Mondjuk utólag belegondolva lehet, hogy jobb lett volna nem látni, de most már mindegy, nézzétek meg ti is!

Hirdetés

Az Instagramon osztotta meg a Star Wars univerzum népszerű sorozata, a The Mandalorian főszereplője, Pedro Pascal ezt a csodálatos kreálmányt:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

To getting through the holidays with a little bit of “force.” Good luck, everyone

Pedro Pascal (@pascalispunk) által megosztott bejegyzés,

A címszereplőt életrekeltő színész stílszerűen egy Baby Yodát idéző koktéllal öblítette le az ünnepeket, bár minket egy fokkal talán jobban emlékeztett a Szörnyecskék lényeire az ital. Pascal annyit írt a kép alá, hogy egy kis "erőre" volt szüksége az ünnepek átvészeléséhez, a koktél ízvilágát így csak megtippelni tudjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)