Hirdetés

The Mandalorian - pánikra semmi ok, még az első évadban jobban megismerhetjük bébi Yodát

|

Úgy néz ki, fontos szereplője lesz még az elkövetkezendő epizódoknak az internet új kedvence.

Hirdetés

Még csak néhány epizód került bemutatásra a The Mandalorianből, de a rajongók már most ódákat zengenek róla. A sorozatban feltűnő, Yoda mester fajához tartozó kis űrlény pedig azonnal belopta magát az internetezők szívébe, ezért is örülünk a hírnek, miszerint nemsokára még többet megtudhatunk a rejtélyes karakterről.

Hirdetés

Jon Favreau, a The Mandalorian megalkotója a The Hollywood Reporterrel osztotta meg, hogy még az első évadban megtudhatunk ezt-azt bébi Yodáról. Eddig is elég egyértelmű volt, hogy az apróság fontos szereplője a kalandnak, de most már szinte biztos, hogy nem csak cukiságfaktor gyanánt került be a sorozatba. Favreau szerint a nézők azért ennyire kíváncsiak a kis zöld űrlényre, mert Yoda is egy elég rejtélyes karakter volt, és szinte semmit nem tudunk a fajáról.

Közben egyébként azt is megtudtuk, hogy a sorozatban legtöbbször egy valódi bábuval oldják meg bébi Yoda szerepeltetését, de amikor kénytelenek animációt használni, akkor is igyekeznek azért úgy megalkotni a karaktert, hogy ugyanúgy betartsa a fizika törvényeit, mint egy baba.

Nektek melyik a kedvenc karaktereket a sorozatból?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)