Hirdetés

A The Mandalorian évadzárója 100%-os értékelést kapott Rotten Tomatoeson

|

A kritikusok tetszését is elnyerte a mandalori fejvadász kalandjait bemutató sorozat nyolcadik epizódja, mely egyben az évad végét is jelenti.

Hirdetés

A Rotten Tomatoes nevű oldal összegyűjti a legnagyobb nemzetközi oldalak által kiadott film- és sorozatkritikákat és összesíti a kritikusok által adott pontszámokat. Igazán ritka, hogy a legtöbben egyetértenek egy-egy sorozat minőségét illetően, márpedig a jelek szerint Jon Favreau Star Wars sorozatával ez a helyzet.

Hirdetés

Az oldalon a pontszámok átlagát mutató Tomatometer  100%-on áll, ami azt jelenti, hogy a nyolcadik epizód rengeteg kritikus szemében hibátlanra sikerült. Ha megnézzük a korábbi epizódok pontszámait akkor láthatjuk, hogy a múltheti rész is maximális pontszámot kapott, valamint a teljes évad átlaga is 94%-ot ért el, ami szintén hatalmas siker. A GameStar kritikáját ide kattintva olvashatjátok el az évadzáró részről, mi azért nem adnánk 100%-ot, de nagyon szerettük a finálét. Szerencsére már elhagytuk a pontozást, inkább szavakkal írjuk le nektek élményeinket, véleményünket.

Nem is csoda, hogy a Disney már berendelte a második szezont, hiszen a Disney+ elképesztő sikere nem kis mértékben köszönhető a Pedro Pascal főszereplésével készült sorozatnak. Az igen megosztóra sikerült új trilógia után jó, hogy a Disney más utakon is igyekszik elnyerni a rajongók kegyeit, csak tartson ki ez az elszántság a következő évadban is. De az sem baj, ha most kevesebb side quest övezi majd hőseink útját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)