Hirdetés

The Mandalorian - új képeken a sorozat főbb karakterei

|

Jon Favreau vezetésével beszéltek az alkotók a készülő új sorozatról a Star Wars Celebration keretében.

Hirdetés

Az internet jelenleg a legújabb Star Wars film előzetesétől hangos, azonban egy másik, nagyon érdekesnek ígérkező kaland is kibontakozóban van a messzi-messzi galaxisban.

Hirdetés

Egy teljes blokkot szántak a hétvégi Star Wars Celebration alatt a készülő új sorozatnak, a The Mandaloriannak, ami a Disney streaming szolgáltatásán debütál majd az ősz folyamán. A panelen Jon Favreau és Dave Filoni beszéltek, akik mindketten alkotóként vesznek részt a széria munkálataiban. Előbbinek a Vasember széria első két darabját, másodiknak a Star Wars két legnagyobb animációs sorozatát, a Klónok Háborúját és a Lázadókat köszönhetjük. 

Az első részt Filoni rendezi, de csatlakozik mellé ugyanezen szerepkörben Taika Waititi (Thor: Ragnarök), Debora Chow (Jessica Jones), Rick Famuyiwa (Kábszer) és Bryce Dallas Howard, aki a Jurassic World szériából és a Black Mirror Nosedive című epizódjából lehet ismerős. Favreau íróként és producerként veszi ki a részét a projektből.

A sorozat A Jedi visszatér és Az ébredő Erő között játszódik majd, valamikor a birodalmiak bukása és az Első Rend felemelkedése közötti időben. Egy mandalori fejvadász áll a cselekmény közponjában, akit Pedro Pascal alakít. Ő a Trónok harca Oberyn Martelljeként lehet ismerős a legtöbbeknek, vagy a Narcos Penájaként. Hozzá csatlakozik még többek között Nick Nolte, Giancarlo Esposito, Gina Carano és Carl Weathers. 

Az infók mellett kaptunk még néhány új képet is a sorozatból, amik láttán minden valmirevaló Boba Fett rajongó szíve hevesebben ver majd. Ezeket ebben a galériában nézhetitek meg:

Ti várjátok már a sorozatot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)