Hirdetés

Az 5 legviccesebb videó, amit a The Mandalorian sorozatnak köszönhetünk

|

Szerelmes dal bébi Yodának? Egy mandalori cicával? Valódi spagetti-western nyitány? Metál az űrhajóban? Disney betétdal átírva? Igen, ez már mind létezik!

Hirdetés

Talán mondanunk sem kell már senkinek, a The Mandalorian sorozat elég nagy sikernek örvend az elmúlt hetekben, működik a fan service, van szerethető, cuki karakter, nosztalgiafaktor, western feeling, minden adott ahhoz, hogy az internet népe rengeteg paródiát és mémet készítsen. Már mutattunk nektek jópofa The Mandalorian főcímet, ami a 80-es évek sitcomjait idézte meg, és azt is láthattuk már együtt, milyen lenne, ha bébi Yoda harcolna Darth Sidiousszal. Azóta viszont annyi jópofa anyag jött szembe, hogy inkább egy csokorba szedtük nektek.

Hirdetés

Bébi Yoda szereti a metált

Számtalan verzió készült már ebből (még Omegás is), de a kényszeres gombnyomkodó kis Yoda jelenete metálzenével spékelve még a legzordabb hörgős-belezős-viking-acélszívet is megolvasztja.

Ha bébi Yoda macska lenne

Talán OwlKitty karakterét már nem kell sokaknak bemutatni, nem először csempészik be valaki helyére, de kétségtelenül működik a fejvadász-cica kombó is, a cukiság faktorral így sincs gond.

A tökéletes spagetti-western hangulat

Nem kevésszer hangzott már el, hogy a The Mandalorian alapvetően a klasszikus western filmek kliséit használja (ahogy a régi Star Wars is merített a zsánerből), és a sorozat zenéje is felidézi a régi idők mozijait, de azért sikerült itt tökéletesre húzni a párhuzamot:

Jégvarázs és a bébi Yoda

Ha már a Jégvarázs 2 is éppen most szedi áldozatait a mozikban, akkor várható volt, hogy valaki átírja az egyik betétdal szövegét (bár ebben a műfajban a Csillag születik Shallow című számának Star Wars paródiája verhetetlen szerintem), maga a kis Yoda montázs is szívet melengető persze:

Amikor bébi Yoda szerelmes dalt kap

A Dear Baby Yoda: A Lova Song cím nem különösebben szorul magyarázatra (Ylvis rajongóknak különösen ajánlott), de a szirupos felütés azért egyre jobban eszkalálódik, a kedvenc részem, amikor az apuka a saját fiának képét kidobja, hogy bébi Yoda lehessen mostantól az asztalán keretben. Mi ez, ha nem az önzetlen szeretet? 

Ha van olyan meme, videó, vagy bármilyen művészi alkotás, amelynek szerintetek itt lenne a helye, akkor a kommentszekcióban várjuk szeretettel a The Mandalorian kultúrkör felvirágoztatását. Mert lássuk be, ez az út...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)