Hirdetés

A The Mandalorian Moff Gideonja pletykált kicsit a bébi Yoda utáni vadászat okáról

|

Giancarlo Esposito arról is mesélt, hogy milyen érzés volt részt venni a forgatáson és hogy fogadta a családja, hogy bébi Yoda életére tör.

Hirdetés

A The Mandaloriannal a Disney+ egy olyan sorozatot szállított le, amire a rajongók már régóta ki voltak éhezve, mi sem mutatja ezt jobban, mint az első évad remek értékelései. A siker egyik kulcsa sokak szerint az volt, hogy elszakadtunk a már jól ismert (és nem túl jól használt) karakterektől, és egy teljesen új gárda kalandjaiba csöppentünk bele, akik között egyedi karaktereket találunk. Igaz ez a sorozat negatív szereplőjét alakító Moff Gideonra is, akit a Breakig Badben már tündöklő Giancarlo Esposito alakít, és aki most mesélt egy kicsit a forgatás körülményeiről.

Hirdetés

Elmondta, hogy természetesen ő is beleszeretett bébi Yoda karakterébe, és tudatosan távol kellett tartania magát tőle, hogy ne kezdjen vele szimpatizálni, elvégre mégiscsak az elfogása a célja. Azt egyelőre még nem tudjuk, hogy Moff Gideon miért van olyan hajthatatlanul a kis zöld erőhasználó nyomában, de a színász elejtett néhány utalást ezzel kapcsolatban:

"Ha valaki olyannal találkozol, aki valamiben elképesztően fejlett, akkor lehetsz a legjobb barátja, vagy megszerezheted azt ami benne rejlik, hogy kitaláld hogyan használhatod azt arra, hogy egy kicsit jobbá tedd az emberiséget. Egy Moff számára, aki a széthullott birodalmat újra össze szeretné rakni, a hatalom és az irányítás a siker legfőbb kulcsa."

Ennél többet valószínűleg nem is tudunk meg a második évadig, aminek már folynak  a munkálatai. Esposito arról is mesélt, hogy egyáltalán nem bánja, hogy bébi Yoda lett a sorozat sztárja, de amikor feltűnt a képernyőn, akkor két lánya is felhívta azzal, hogy: "Papa, kérlek ne bántsd a babát!" mire ő viccesen azt felelte, hogy "Eltiprom azt az apró nagyfülű nyavalyást!". 

Na, akkor ezt meglátjuk a The Mandalorian második évadjában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)