Hirdetés

Elég mutatós a The Mandalorian első plakátja

|

A Disney+-ra készülő Star Wars sorozat eddig is szimpatikus volt, most meg pláne.

Hirdetés

Elvileg a mai nap folyamán érkezik majd a The Mandalorian első előzetese, legalábbis Jon Favreau ezt ígérte egy interjúban. Amíg arra várunk, gyönyörködhetünk a széria plakátjában, melyen mindössze egyetlen karaktert láthatunk. Vagy kettőt, ha az A-betűben lévő nem ugyanaz, mint aki lejjebb sétál.

Hirdetés

A Disney+-ra november 12-én kerül majd fel a sorozat, de a szolgáltatás itthon első körben nem lesz elérhető. Amíg azt próbáljuk kitalálni, hogyan fogjuk tudni nézni (de tényleg, HOGYAN?) figyeljük majd, hogy egyáltalán érdemes-e. Favreau munkái általában jók, nincs okunk félni amiatt, hogy ez most fog megváltozni.

Egyébként meg jöhet bármi, ha valóban elkészül az Obi Wan sorozat Ewan McGregorral, semmi más nem fog számítani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)