Hirdetés

The Mandalorian - érdekes kapcsolat lehet a sorozat és a Rogue One között

|

A forgatási képek még nem bizonyítanak semmit, de már elkezdődtek a találgatások.

Hirdetés

Egyre több információ derül ki a legújabb Star Wars projekt, a The Mandalorian sorozat kapcsán. Már szinte biztos, hogy a főszereplő Pedro Pascal lesz, illetve a Gina Carano is jelentősebb szerepet kaphat.

Hirdetés

Ezúttal a Making Star Wars rajongói oldal talált rá néhány érdekes forgatási képre. Ezek alapján a The Mandalorianban is felbukkan a Death Troopers különleges egység, amelyet először a Rogue One-ban ismerhettünk meg. Sok rajongó bánatára a filmben nem kaptak túl fontos szerepet, így lehet bizakodni abban, hogy a sorozatban talán még többet megtudhatunk róluk. Nézzétek meg a képeket ti is alább, amelyek alapján a Death Trooperek felbukkanását feltételezik.

Persze a híresztelésre a sorozat készítői nem reagáltak, viszont elég izgalmas lenne, ha valahogy összekötnék a The Mandalorian történetét a Rogue One sztorijával.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)