Hirdetés

Napi büntetés: így lett kutyából Mandalorian

|

Egy Star Wars rajongó kutya gazdi felöltöztette kedvenceit és fullasztóan cuki videót rakott össze velük.

Hirdetés

Befejeződött a The Mandalorian első szezonja, és bár biztosan lesz még folytatás, egyelőre csak epekedve várhatjuk a fejvadász következő kalandját. Addig a rajongók fognak elszórakoztatni minket élükön Oakleyval és Daphnéval, akik két iszonyatosan cuki kutya, és tökéletesen alakítják a mandaloriai/Baby Yoda párost.

Hirdetés

A kutyák gazdája egy nagyon menő kis Mandalorian cosplayt rakott össze Oakleynak, aki aztán büszkén hordta is azt, és védelmezte benne a Baby Yodát alakító tesóját.

A többi kutya gazdi kedvéért egy kis tutoriált is kaptunk a videó végén, amiben láthatjuk a cosplay összerakásának lépéseit. Hiába, az Erő és a hülyeség mindent átjár.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)