Hirdetés

The New Mutants - apró teasert kapott két szereplő is

|

A szuperhősös horrormozi Twitter-oldalán jelentek meg az animált poszterek.

Hirdetés

Az már a korábban látott, komor hangulatú előzetesből kiderült, hogy a tinimutánsok kalandjait bemutató film nem egy megszokott szuperhősös film lesz, és a most közzétett kedvcsinálók is arról árulkodnak, hogy itt bizony nem számíthatunk túl sok mókára és kacagásra.

Hirdetés

A mozgó poszterek a karakterek sajátosságaira fókuszálnak, hangulatukban pedig mindkettő egészen vészjósló. Az első teaser a Trónok harca sorozatból is ismert Maisie Williams által eljátszott Rahne Sinclairről, azaz Wolfsbane-ről szól, pontosabban a karakter sötét múltjáról.

A második teaser középpontjában Sam Guthrie, vagyis Cannonball áll, akit a Stranger Things-ben is látott Charlie Heaton alakít.

A tervek szerint a The New Mutants 2018. április 13-án debütál a mozikban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)