Hirdetés

The New Mutants - trilógia is lehet a mutáns horrorból

|

Éles kanyart vett az X-Men széria. A jövőre érkező The New Mutants a klasszikus szuperhősös film helyett egy természetfeletti elemekkel operáló horror lesz.

Hirdetés

Pár nappal ezelőtt befutott a The New Mutants trailere, ami túl sokat nem árult el a készülő projektről, de az kiderült, hogy a Marvel-féle szuperhősös stílust elfelejthetjük. Ez egy horror film lesz, amit potenciálisan két folytatás is követ majd.

Hirdetés

A rendező, Josh Boone elmondása szerint ő eredetileg egy teljes trilógia ötletével környékezte meg a FOX-ot, és ha minden a tervek szerint halad, akkor az első film után két másik horror is készül majd, melyek hangvételükben mind elütnek majd az előzőtől.

"Mi trilógiaként vittük ezt a FOX elé, Sienkiewicz X-Men történeteire alapozva az egész koncepciót. Ezek mindegyike horrorfilm lesz, és mindegyik egy különleges, sajátos, más típusú alkotás. Ezek mind 'rugalmas valóságon' alapuló természetfeletti témák lesznek."

Boone a Logan és a Deadpool sikerén felbuzdulva akarja egy teljesen más, sokkal sötétebb irányba vinni a világot, új dolgokkal kísérletezni benne. A rendező szerette volna elkerülni, hogy egy második "X professzor és a srácok" sorozatot csináljon, és ez a horror téma lesz az ő lehetősége. Meglátjuk mi lesz belőle.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)