Hirdetés

The New Mutants - az újraforgatásokkal egy új szereplő is bekerül

|

Az nem ritka, hogy egy film esetében szükség van újraforgatásokra, de olyan nem sűrűn fordul elő, hogy az utólagos felvételekkel egy új karaktert tolnak bele a sztoriba.

Hirdetés

A Foxnak ez egy durva év lett volna, ha minden a tervek szerint alakul. Az biztos, hogy idén jön a Deadpool 2, és még az X-Men: Dark Phoenix is 2018-ra van kiírva. A probléma a The New Mutants filmmel van, ami az első jelentések szerint nem szerepelt fényesen a tesztközönség előtt, és ezért 2019-ig tolták a premiert.

Hirdetés

A helyzet az, hogy Josh Boone, a rendező rákényszerült arra, hogy újraforgasson néhány jelenetet, és mint kiderült ezzel egy új szereplőt is hozzáadnak a sztorihoz. Hogy ki ez az új karakter? Arról nincsenek hírek, de könnyen lehet, hogy a közönség megpuhítása érdekében berángatnak egy ismerős arcot a korábbi X-Men univerzumból.

Persze ez csak találgatás, de egyelőre nem jönnek nagyon jó hírek a filmről, ami csak azért meglepő, mert az első előzetes után sokan elismerően bólogattak a merész, új irányt látva. Ti kinek a felbukkanásának örülnétek a leginkább? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)