Hirdetés

The Predator - senkit sem kímél a ragadozó a legújabb előzetesben

|

A címszereplő mindenkinek keményen odacsap, de az új trailer végén ő is megkapja a magáét.

Hirdetés

A 20th Century Fox jóvoltából kaptunk egy új The Predator trailert, ami alapvetően nem sokat ad hozzá az eddig már látott kedvcsináló anyagokhoz, de talán még így is segít majd kiböjtölni a szeptemberig hátralévő időt a széria rajongóinak. 

Hirdetés

Aki már befutott a június elején kiadott videóba, az pontosan tudja, hogy bizony az új filmben egy elég kemény ellenfelet kap a főszereplő yautja. Az előzetes végén ismét láthatjuk ezt a túlméretezett ragadozót, aki még fajának hétköznapi egyedeinél is sokkal morcosabbnak tűnik. Kíváncsian várjuk, végül mi sül majd ki mindebből, mert Shane Blacket imádjuk, de az eddig mutatott videók alapján az új Predator minimum fura lesz. 

A trailerrel együtt befutott egyébként egy elég menő poszter is.

A The Predator 2018. szeptember 13-án érkezik meg a hazai mozikba. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)