Hirdetés

Nagyon gyengén rajtolt a mozikban az új Predator film

|

Bár a nyitóhétvégét megnyerte, a számok alacsony bevételeket vetítenek elő.

Hirdetés

Volt "szerencsénk" megnézni a múlt héten még premier előtt a Predator - A Ragadozót, és hát finoman szólva sem nyűgözött le minket Shane Black új filmje. Ha kíváncsiak vagytok, itt egy írott kritika, itt meg egy videós kibeszélő.

Hirdetés

A jelek szerint nem csak nekünk nem tetszett a film, másoktól is bőven kapott hideget-meleget. Ez valószínűleg közrejátszott abban, hogy a bevételek sem kifejezetten meggyőzőek: a nyitóhétvégén mindössze 24 millió dollárt hozott a film az Egyesült Államokban, ami a külföldi vetítésekkel együtt is csak 54,7 millióra duzzasztotta a bankszámlát.

Ehhez képest Az apáca a második hétvégéjén is 18 milliót hozott a konyhára az USA-ban. A Predator népszerűségén valószínűleg a premier körül kirobbanó botrány sem segített, amikor kiderült, hogy egy regisztrált szexuális zaklató kapta az egyik szerepet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)